CHP Ataşehir'den 'Esnafına Sahip Çık' kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir'den 'Esnafına Sahip Çık' kampanyası
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde zarar gören esnafın kalkınmasını sağlamak için Ataşehir'in 17 mahallesinde 'Esnafına Sahip Çık' kampanyası başlattı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, 17 Mahalle'deki esnafın kalkınmasını sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk projesine imza atarak parti yöneticileri, meclis üyeleri ve parti üyeleriyle mahalle esnaflarından alışveriş yaptılar ve esnafların sorunlarını dinlediler.

Özellikle pandemi sürecinde birçok esnaf kısıtlamalardan kaynaklı kepenk kapatırken, ayakta durmaya çalışan esnaflar ise büyük marketlerle mücadele'de oldukça zorlanıyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'da" İyi Günde ve Kötü Günde" anlayışı ile 17 mahalle'de faaliyet gösteren küçük ölçekli işletmeleri ziyaret ederek ekonomik hareketliliğin sağlanması amacıyla "Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık" sosyal sorumluluk projesini Ataşehir'de uygulamaya başladı.

17 Mart itibariyle CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir'de bulunan 17 Mahalle'de faaliyet gösteren binlerce küçük ölçekli esnafa ekonomik hareketlilik kazandırmak amacıyla CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, 3 Kademe İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Başkan Vekili, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ve  partili üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirerek alışveriş yaparak, hem ekonomik katkı hemde pandemi sürecinde zorluklarla karşı karşıya kalan esnafın sıkıntılarını dinlediler. 

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, "Esnafımızın sorunlarını biliyoruz, parti olarak çözüm önerilerimizi her zaman dile getiriyoruz. Ataşehir'de özellikle küçük esnafımızın yaşadığı zorlukları yakından takip ediyoruz. Büyük marketlerde vatandaşlarımız veresiye dahi alışveriş yapamazken, küçük esnafımız bu zor süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman kolaylık sağlıyor. Küçük ölçekli esnaflarımızın ayakta kalması son derece vatandaşlarımız için önemlidir. Aksi takdirde birçok sektörde faaliyet gösteren esnafımızın kepenk kapatması ciddi ekonomik zorlukları ve vatandaşlarımıza ağır fatura olarak yansıyor. O nedenle küçük esnafımıza imkanlarımız ölçüsünde her zaman sahip çıkarak, alışverişlerimizle katkı sağlamaya çalışacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
11 Büyükşehir Belediye Başkanından İstanbul Sözleşmesinin Feshi kararına açıklamaÖnceki Haber

11 Büyükşehir Belediye Başkanından İstan...

Koronavirüs vaka sayıları yükseliyor!Sonraki Haber

Koronavirüs vaka sayıları yükseliyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar