CHP Ataşehir İlçe Örgütünden “SAYGI” nöbeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir İlçe Örgütünden “SAYGI” nöbeti
Ataşehir CHP ilçe Başkanlığı, Cumhuriyet’in ve CHP’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde anmak için Küçükbakkalköy Atatürk Heykeli önünde bir günlük dönüşümlü olarak “SAYGI” nöbeti tutmaya başladı.

Küçükbakkalköy’de bulunan Atatürk Heykeli önünde toplanan CHP Ataşehir İlçe örgütü, Atasına olan sevgisini ve bağlılığını göstererek belirtilen süre ve saatte kadar nöbet tutmaya başladı.

“ATAMIZA SAYGIMIZI ANLATMAK İÇİN SAATLER, DAKİKALAR, YILLAR YETMEZ”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın; “ Cumhuriyetimizin, Cumhuriyet Halk Partimizin, ülkemizin devrimlerinin geleceğinin temsilcisi Gazi Mustafa Atatürk’ün fiziki olarak aramızdan ayrılalı tam 85 yıl oldu. 85 yıl olmasına rağmen bu ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerin, inkılapların, kurduğu Cumhuriyet ve değerleri kurduğu günden bu yana her an yanı başımızda dimdik duruyor ve yaşıyor. Kurduğu Cumhuriyet tam 100 yaşına geldi. Cumhuriyetle kadınlar birey oldu, padişah ve saltanat hükmü halka geçti, halk yönetir oldu. 100 yıldır Cumhuriyet onun ilke ve inkılapları yanı başımızda yaşıyor. Atamızı kaybedişimizin 85’inci yılında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve tüm halkımızla birlikte O’na minnetimizi, saygımızı, özlemimizi göstermek için bugün Atamıza “SAYGI” nöbetini başlatıyorum. 5’er dakika arayla saat 16.00’a kadar burada olacağız. Ama Atamıza saygımızı anlatmak için saatler, dakikalar, yıllar yetmez. O bizim gönlümüzde yaşıyor ve ölünceye dek öyle devam edecek.  Katılan tün dostlara ve “SAYGI” nöbeti tutacak tüm arkadaşlara saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

İlçe başkanı Celal Yalçın’ın konuşmasının ardından saat 16.00’a kadar devam edecek nöbet tutulmaya başlandı.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av. M. Naim Yağcı'nın, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajıÖnceki Haber

Av. M. Naim Yağcı'nın, 10 Kasım Atatürk’...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Ataşehir'de saygıyla anıldıSonraki Haber

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Ataşehir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar