CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında bayramlaşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında bayramlaşma
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı nedeniyle bayramın 2’inci gününde düzenlediği programla partilerle bayramlaştı.

İlçe başkanlığında yapılan bayramlaşmaya, İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Baysal, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi, CHP Ataşehir İlçe Yönetimi ile partililer katıldı.

“İKTİDAR ARTIK ÇOK YAKIN GÖZÜKÜYOR”

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Celal Yalçın; “ Ülke genel olarak ekonomik noktada , siyasal noktada , eğitim noktasında olduğu gibi bir çok alanda dip yapmış durumda. Geleceğe umutla bakan genç, kadın, çocuk sayısı çok az. Aileler artık ev ekonomisini nasıl geçiririm noktasında hayata bakıyor.  Zengin çok zengin oldu. Alt tabakada evi nasıl geçindiririm derdinde. Orta tabaka artık yok olmuş durumda. Bu düzende de gerek anketlere baktığımızda, gerek yaptığımız öbek çalışmalarımızda, sokağın nabzını tuttuğumuzda artık insanlarda bezginlik söz konusu. Anketlere baktığımızda partimiz CHP birinci parti olarak gözüküyor. Cumhurbaşkanı adayımız üç kişinin etrafında döndüğü noktada bile hepsinin mevcut Cumhurbaşkanından fazla oy aldığı gözüküyor. İktidar artık çok yakın gözüküyor ama biz iktidarı aldığımızda iyi yönetmemiz, bu enkazı nasıl geriye çevireceğimiz sistematik planı yapacağımız noktada büyük önem arz etmekte. Bunu da yapacak CHP kadrolarıdır. O anlamda umutsuzluğa,  sinmişliğe yer yok.  Bakın Kurtuluş Savaşı’nda ordunun hiçbir şeyi yoktu. Çanakkale de 250 bin kişi şehit olmuş, ülkenin doktorları, öğrencileri, eğitimcileri savaşta hayatlarını kaybetmiş, malzeme yok, hiçbir şey yok küllerinden doğmuş bir Cumhuriyet bugün ülkeyi bu hale getirdi ve bugün laik, demokratik, özgürlükçü bir ortam da olmazsak bile bunu anabiliyorsak, etkilerini yaşayabiliyorsak Cumhuriyet ve değerleri sayesinde yaşıyoruz. Bu bağlamda da CHP örgütlere büyük bir misyon sırtlamış durumda. Bu misyonu hep beraber sırtlanıyoruz.  Sokakta öbek çalışmasında, yarın sandığı koruyarak yani geleceğimizi koruyarak bu misyonu sırtlanmış durumdayız.  Bu bağlamda da partinin mirasına sahip çıkan, partimin kapısını açan, bu gelenekleri devam ettiren, hep beraber olmamızı sağlayan tüm partili yoldaşlarıma hoş geldiniz diyorum mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum. Geleceği şekillendireceğimiz bayramlarda hep beraber yaşama temennisiyle bir dahaki bayramı CHP’nin iktidarında kendi Cumhurbaşkanı adayımızla kutlamak temennisiyle hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.    

“BUGÜN BURADA SİZLERLE OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Örgütümüzün değerli mensupları hepinizi saygı ile selamlıyorum diyerek konuşan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan; “ Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Hep beraber Kurban Bayramımızı kutluyoruz. Örgütümüzün emekçileri olarak burada sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz.  Başkanın da dediği gibi örgütümüz sokaklarda. Kurban bayramı vesilesiyle tatile veya memleketlerine gidenler var. Onlarında bayramını kutluyorum. Sizlerle birlikte olmaktan memnuniyetimi tekraren ifade ederek bayramınızı kutlar saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ikramların sunumuyla program sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya'nın Bayram MesajıÖnceki Haber

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış...

Akın Sertçelik mezarı başında anıldı!Sonraki Haber

Akın Sertçelik mezarı başında anıldı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar