CHP Ataşehir Gençlik Kolları şehitleri andı, lokma dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir Gençlik Kolları şehitleri andı, lokma dağıttı
CHP Ataşehir Gençlik Kolları Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen askerlerimiz için lokma dağıttı ve basın açıklaması yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi önünde Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için basın açıklaması yaparak lokma dağıttı.

Yapılan etkinliğe CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan ve gençlik kolları üyeleri, Ataşehir Belediye Meclis Başkan 1. Vekili Kudret Arslan, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve vatandaşlar katıldı.

Basın açıklaması öncesi şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan’ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

Pençe kilit hareket bölgesinden gelen şehit haberleri ile yine kahrolduk. Henüz kanları kuramayan 12 evladımızın acısı hala çok tazeyken, bir başka saldırıda 9 askerimizi şehit vermenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin bütün kademeleri olarak bütün sorularımızı tekrarlıyoruz

20 aydır süren pençe kilit harekatinin siyasi ve askeri hedefleri bu hedeflere ulaşımla durumu nedir ?

Bölgede teroristelrin faaliyetlerine ilişkin istihbarat temininde zafiyet var mıdır ?

Teröristlerin saldırıları üs bölgelerinin mevsimsel koşullara karşı yeterli korumaya ve gerekli tahkikata sahip olmaması sebebiyle mi önlenemiyor?

İnsansız hava araçlarının mevsimsel koşullar nedeniyle uçamadığı durumlarda gözetleme zaafiyetini giderecek ilave tedbirler alınıyor mu ?

Üs bölgelerinin termal kamera vb gözetleme sistemleri nicelik ve nitelik olarak yeterli mi? Yetersizse neden hızla giderilmiyor?

Özellikle altın saat olarak tabir edilen süre içinde sağlık desteği ve tıbbı müdahale için imkan ve kabiliyetler yeterlimi askeri sağlık sisteminin ilha edilmesi bu zaafiyetteki payı nedir?

Bu saldırılarının neden engellenmediği, gerekli önemlerin alınıp alınmadığını, sorumluların ihmali olup olmadığı açığa  kavuşturulmalıdır. Milletimizin, bir vatan evladını daha yitirmeye tahammülü kalmamıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, askerlerimizin güvenliği için üstümüze düşenleri yapamaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Bugün burada Ataşehir Gençlik Kolları olarak dağıtımız bu lokmanın şehitlerimizin ruhlarına gitmesini temenni ediyor yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Hepimizin başı sağ olsun Ruhları şad olsun.

Basın açıklaması sonrası şehitler için dualar edildive lokma dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan İlgezdi imar bilgilendirme toplantısı düzenlediÖnceki Haber

Başkan İlgezdi imar bilgilendirme toplan...

Ataşehir Kent Konseyi yerel basınla buluştuSonraki Haber

Ataşehir Kent Konseyi yerel basınla bul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar