Çekmeköy’de Orhan Çerkez Dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de Orhan Çerkez Dönemi
31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkarak Çekmeköy Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Orhan Çerkez, mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinin sayım işlerinin bitmesi ile birlikte Çekmeköy Belediye Başkanlığı’nı kazanan Orhan Çerkez ve Belediye Meclis Üyeleri Çekmeköy İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Orhan Çerkez devir teslim töreni için Çekmeköy Belediye Başkanlığı’na geçti.

Çekmeköy Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen törene Çekmeköy Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye binasında yapılan devir teslim törenin ardından Başkan Çerkez, resmen 5 yıllık görevine başladı. 

Çerkez’in başarılı olacağını inanıyorum

Devir teslim töreninde konuşan Ahmet Poyraz “ Bu demokrasi yarışı Çekmeköy’de önemli işlere imza attık. Yerel yönetimlerde devamlılık esastır. Orhan Çerkez Başkanımın 38 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Çekmeköy’ü daha ileriye taşıyacağından kuşkum yok kendisine başarılar diliyorum. Benim yapmam gereken bir şey olduğunda da her zaman yanında olduğumu bilmesini istiyorum” dedi.

CHP ‘den belediye başkanı seçilen  Orhan Çerkez ise seçim atmosferinin çok güzel bir havada geçtiğine dikkat çekerek şunları söyledi ;” Ben huzurunuzda Ahmet Poyraz başkanıma çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde yürüttüğümüz seçim kampanyasında en ufak bir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadık. Süreci sağduyulu götürerek bir demokrasi şölenine dönüştürdük. Ahmet Poyraz başkanıma bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin bana, 'istediğiniz zaman arayabilirsiniz' jestine ayrıca teşekkür ediyorum. Devlette devamlılık esastır. Bizde Çekmeköy’de aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için yol arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağız. Çekmeköy’e hizmette Tam Yol İlleri! “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesi’nde 15 sene sonra ilk devir teslim töreni gerçekleştiÖnceki Haber

Ataşehir Belediyesi’nde 15 sene sonra il...

Devekuşu Kabare Müzesi Ataşehir'de açıldıSonraki Haber

Devekuşu Kabare Müzesi Ataşehir'de açıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar