Başkan Bora Yörükoğlu; "İddiaların aksine Roman Kardeşlerimizle her platformda olacağımıza inancımız tamdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bora Yörükoğlu; "İddiaların aksine Roman Kardeşlerimizle her platformda olacağımıza inancımız tamdır"
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, Anadolu Yakası Romanlar Federasyonu Başkanı Barış Cahanker’in sosyal medya hesabında paylaşmış olduğu iddialara basın açıklaması düzenleyerek cevap verdi. Başkan Yörükoğlu, "Bizim Roman kardeşlerimizle her platformda olacağımıza inancımız tamdır ve davetimiz bakidir" dedi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, 10 Nisan günü düzenledikleri iftar programı sonrası Anadolu Yakası Romanlar Federasyonu Başkanı Barış Cahanker’in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu iddialara, iftar programına konu olan seçim irtibat bürosunda düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile yanıt verdi.

Başkan Yörükoğlu konuşmasına ; “Roman kardeşlerimizin 08 Nisan Dünya Roman gününü ve birlik ve beraberliğin timsali olan mübarek Ramazan ayını kutluyorum” diyerek başladı.

SEÇİM BÜROMUZU ADAY ADAYLARIMIZDA KULLANDI

Başkan Bora Yörükoğlu açıklamasında; “Bugün sizleri bahse konu olan ve gerek sosyal medyada ve gerekse bir yerel gazetede yeralan haberde uygun olmadığı iddia edilen mekanda, Ataşehir ilçe Başkanlığımızın seçim irtibat bürosu olarak kullanılan mekanda ağırlıyoruz. Burası daha önce partimizin seçim bürosu olması vesilesi ile gerek ilçe teşkilatımız, gerekse milletvekili aday adaylarımız (Ali Coşkun, Nimet Özdemir, Yücel Aydın)  tarafından yürütülen birçok organizasyonda kullanılmıştır ve iftar programı yapılmıştır. Burayı önümüzdeki günlerde de farklı organizasyonlar için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

DAHA ÖNCEDE ROMAN KARDEŞLERİMİZİ BURADA AĞIRLADIK

Başkan Yörükoğlu ,Roman kardeşlerimizi farklı zaman, mekan ve organizasyonlarda hem ağırladıklarını hem de ağırlandıklarını belirterek; “10 Nisan günü de ilçemizde bulunan roman kardeşlerimizle önceden istişare ederek şu anda bulunduğumuz dernek binasında iftar programı düzenledik. İftardan yaklaşık 45 dakika önce Anadolu yakası Romanlar Federasyonu Başkanı Barış Cahanker ile telefonla görüştük ve mekana geldiklerini öğrendik. Mekana geldiğimizde roman kardeşlerimizin mekandan ayrıldıklarını öğrendik. Biz geldikten sonra Fikirtepe ve diğer ilçelerden gelen roman kardeşlerimiz ile iftarımızı yaptık. Barış Başkanla oluşmuş yanlış anlaşılmaları giderebilmek amacıyla birkaç kez telefonla görüşmemize rağmen sosyal medya paylaşımının provakasyonlara araç olduğunu üzülerek izliyoruz” şeklinde ifade etti.

BİZİM NİYETİMİZ HALİS VE VİCDANIMIZ RAHATTIR

Bora Yörükoğlu sözlerine; “Bizim niyetimiz halis ve vicdanımız rahattır. Partimizin ve ilçe teşkilatımızın değerli Roman kardeşlerimizle her platformda birlikte olacağımıza inancımız da tamdır. Davetimiz hala bakidir.Pek yakın gelecekte umutlarını taşıdığımız İYİ ve güzel günlerde tekrar beraber olmak dileğiyle” diyerek son verdi.

 

ERKAN KOCASOY: SOSYAL MEDYAYA TAŞIMAYA GEREK YOKTU

Başkan Yörükoğlu’nun ardından söz olan Roman asıllı İYİ Parti Yenisahra Mahallesi Başkanı Erkan Kocasoy, söz konusu sorunun tamamen yanlış bir anlaşılmadan ibaret olduğunu ifade ederek, “Bizim arkadaşların ‘bize layık görülen yer bu mu?’ diye kırgınlığı olabilir ama bu bizim ailemizin içinde halledebileceği bir sıkıntı. Sorunu sosyal medyaya taşımaya gerek yoktu. Belki yanlış yapmış olabiliriz bizim de hatamız olabilir. Ancak bu durum düzeltilemeyecek bir şey değil. Başkanımız göreve geldiğinden biri bizimle sürekli ilgileniyor. Kendisi hem soframıza konuk oldu hem de sofrasında ağırladı.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul 1. Bölge’de AK Parti Ataşehir'den 4 isim aday listesindeÖnceki Haber

İstanbul 1. Bölge’de AK Parti Ataşehir'd...

"Afet Yönetimi" hakkındaki yeni önerileriniz Ataşehir'de hayata geçiyor!Sonraki Haber

"Afet Yönetimi" hakkındaki yeni öneriler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar