Barbaros Kapalı Pazarı’nın resmi açılışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barbaros Kapalı Pazarı’nın resmi açılışı yapıldı
Bir yıl önce açılışı yapılan Barbaros Kapalı Pazar yeri açılışının hemen ardından pandemi nedeniyle hizmet vermeye ara vermişti.

Yeniden açılan Barbaros Kapalı Pazar yeri haftanın üç günü farklı konseptlerle bölge halkına hizmet verecek.

Haftada üç gün kurulacak kapalı pazarda, her Cuma günü giyim, aksesuar, ev tekstili ürünleri, her Cumartesi günü meyve, sebze ve gıda, her Pazartesi ise kumaş ve hırdavat ürünlerinin satışı gerçekleşecek. 

Anadolu Yakası Pazarcı ve  Seyyar Esnaf Odası, Barbaros Kapalı Pazarı’nın yeniden hizmete açılması nedeniyle, katılımcılara ve alışveriş yapanlara ücretsiz kavun dağıtıldı.

“HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ”

Açılışta konuşan Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Memet Emin Yarar; “ Öncelikle zaruriyetten dolayı ikinci kez açılışını yapıyoruz. Yaklaşık 5-6 yıldır bölge halkının gerek bize gerek Ataşehir Belediyesine ciddi talepleri olmuş, belediye ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu talepler doğrultusunda Barbaros Kapalı Pazar yerini hizmete hazır hale getirdik. Özellikle buradan Sayın Battal Başkana teşekkürlerimi iletmek istiyorum.  Pazarımız modern yapısıyla gerek halkımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabileceği,  yazın kışın sıcak ve soğuk günlerinde bu mesleği icra eden meslek mensuplarının bu mesleği daha iyi şartlarda yapabilecekleri bir yer. Sayın başkanımız, sadece 4 kapalı Pazar alanı ile yetinmeyeceğini, bundan sonraki aşamalarda görevi süresi boyunca diğer mahallelerdeki Pazar yerlerimizi de kapalı alan kavuşturmasındaki hassasiyetini her görüşmemizde kendisi dile getiriyor. İnşallah bu mahallelerdeki Pazar yerlerini de kapalıya dönüştürür. Bizim halkımızın olmazsa olmazı olan bu Pazar yerlerimizi bizden sonraki nesillerinde faydalanacakları bir yapıya kavuşturacağız. Pandemiden dolayı ara verdiğimiz hizmetten dolayı tüm halkımızdan özür diliyoruz. İnşallah Barbaros Kapalı Pazarını marka yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“SİZLER HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ”

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, katılımcıları ve Pazar esnafını selamlayarak; “ Yapmış olduğumuz hizmet Ataşehir halkına ve siz pazarcı esnafınadır. Özellikle Ataşehir Belediyesi olarak Ataşehir de bugüne kadar yapmış olduğumuz Kapalı Pazar alanlarının özellikle Ataşehir halkı için yapıyoruz. Çünkü bugüne kadar alışverişlerini açık alanlarda yapıyorlardı. Biz bu mağduriyeti görüyorduk. Bu mağduriyetleri gidermek için Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’nin talimatıyla tüm çalışanlarımızla elbirliğiyle böyle Pazar yerlerini hayata geçirdik. Şu ana kadar 4 Pazar yerini kapalı Pazar haline getirdik. Bu yeterli değil diyoruz ve diğer Pazar alanlarınızda kapalı hale getireceğiz. Bu vesile ile hayırlı olmasını diliyorum çünkü sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Bize vermiş olduğunuz oyların karşılığıdır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Pazar esnafı tezgâhlarında ziyaret eden protokol hayırlı kazançlar diledi.

Resmi açılışa, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Abdullah Der, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri Cafer Kayadibi, Müslüm Acar, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, CHP Belediye Meclis üyeleri Duran Acar, Sevgi Uluğ, Selami İğrek, Kurtuluş Özaydın, Cengiz Kayayurt, Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili     Kudret Arslan, AnadoluYakası Pazarcılar Odası Başkanı Memet Emin yarar ve yöneticileri, Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, belediye birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir ‘den Zafer Emek’e destekÖnceki Haber

Ataşehir ‘den Zafer Emek’e destek

Kurban Bayramı süresince köprü ve otoyollar ücretsiz olacakSonraki Haber

Kurban Bayramı süresince köprü ve otoyol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar