Ataşehir’e yeni Kaymakam atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir’e yeni Kaymakam atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete ‘de yayımlanan karara göre Ataşehir’e yeni Kaymakam atandı.

Resmi Gazete ‘de yayımlanan karara göre Ataşehir’e Sakarya Kaymakamı Bekir Dınkırcı atanırken 5 yıldır Ataşehir’de görev yapan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş Muğla Fethiye kaymakamı olarak atandı.

İstanbulum Medya AŞ. Ailesi olarak her iki kaymakamımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.  

 

Bekir Dınkırcı Kimdir ?

Bekir Dınkırcı 05–04- 1965 yılı Çorum İli İskilip İlçesi doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini sırası ile İskilip Ulaş İlkokulu, İskilip Ortaokulu ve İskilip Lisesinde tamamlamıştır. A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden 20–07–1987 tarihinde mezun olan Bekir Dınkırcı İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 26.06.1988 tarihinde Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine başlamıştır.

Kaymakam Adaylığı esnasında çeşitli kurs ve stajları başarı ile tamamlayan Dınkırcı yine bu dönemde Trabzon İli Maçka İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuştur. 76. Dönem Kaymakamlık Kursunu Haziran 1991’de başarı ile bitiren Dınkırcı, Aydın İli Karpuzlu ilçesine kurucu kaymakam olarak atanmıştır.

Karpuzlu İlçesi sonrası sırası ile Erzurum İli Karayazı Kaymakamlığı, Çankırı İli Çerkeş İlçesi Kaymakamlığı, Erzincan Vali Yardımcılığı, Trabzon İli Akçaabat İlçesi Kaymakamlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Kaymakamlığı, Balıkesir İli Gönen İlçesi Kaymakamlığı, Edirne İli Keşan İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuş, 28.9.2015 tarihinden itibaren de Sakarya Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

1989 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıllık süre için İngiltere'ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderilen Dınkırcı, Valilik düzeyinde çok sayıda Takdir, Teşekkür ve Başarı Belgelerinin yanı sıra çalıştığı bölge ve il/ilçe sivil toplum kuruluşlarından alınmış özel ödül ve başarı belgelerine sahiptir. 1996 yılında Erzurum İli Karayazı Kaymakamlığı esnasındaki başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Vakfı tarafından yılın bürokratı seçilmiştir.

2006 yılında kabul edilen '1700 Sayılı Dâhiliye Memurları Kanunu'na eklenen ek 3.maddesine ve ilgili yönetmeliğin hükümlerine istinaden 'Birinci Sınıf Mülki İdare Amiri' statüsüne yükselmiştir.

Dınkırcı görev yaptığı bölgelerde özellikle üretim ve eğitim kavramlarını ortak akılla analitik bir yaklaşımla değerlendirerek mülki idare amirlerinin ekonomik kalkınmadaki önderliğinin çağdaş örneklerini bölge halkıyla bütünleşerek ortaya koyduğu kırsal kalkınma projeleriyle tanınmaktadır. Ayrıca Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile İl Özel İdare yatırımlarını Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığı ile son derece özverili ve organize bir bicimde büyük ölçekli yatırımları başarı ile sonuçlandırmıştır.

Bekir Dınkırcı özel sektörde çekirdekten tezgahtar olarak yetişmenin vermiş olduğu iletişim yeteneği sayesinde görev yaptığı tüm yerlerde esnaf ve iş dünyası ile diyaloga özel bir önem vererek halkla bütünleşmek adına esnafları kendisini ziyarete gelsin veya gelmesin başta bayramlar olmak üzere işyerlerinde ziyaret etme uygulamasını devreye koyarak halkla bütünleşmenin örneklerini göstermiştir. Evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.


 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüsün yeni varyantı Türkiye'de var mı?Önceki Haber

Koronavirüsün yeni varyantı Türkiye'de v...

İstanbul'da 65 yaş üstü toplu taşıma için flaş açıklamaSonraki Haber

İstanbul'da 65 yaş üstü toplu taşıma içi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar