Ataşehir’de Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Yılı kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir’de Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Yılı kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. Yıldönümü, Ataşehir de düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ataşehir TEB Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonu’nda bir tören düzenlendi. 

Ataşehir TEB Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özge Çankaya, Kızılay Ataşehir Dernek Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı İsmail Dağ, TEB Anadolu Lisesi Müdürü Âdem Sağır, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

“TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178.YILDÖNÜMÜ KUTLUYORUM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemi üzerine ev sahibi sıfatıyla konuşan TEB Anadolu Lisesi Müdürü Âdem Sağır; “Türk Polis Teşkilatının 178.Yıldönümü kutlamalarına hoş geldiniz şeref verdiniz. Hayatın içinde bulunduğumuz bu durumlarda bazı mesleklerin zor koşullarda yapıldığını hepimiz biliyoruz. Bazı mesleklerin diğer meslek guruplarında olduğu gibi mesaiye kalmaları, paylaşımları, vakit ayırmaları, aileleriyle birlikte olmaları gibi farklı durumlarla karşı karşıya kalabiliniyor. İstediği saatte bir yerlere gitmeyi, ya da istediği zaman aileleriyle birlikte bir yerlere gitme durumları yok. Bugün aslında bu durumlarla karşı karşıya kalan iki meslek grubunu bir arada kutlamak gerekir. Biri Polis diğeri öğretmenlik. Bu iki meslek gurubu gittikleri her ortamda, televizyonlarda, sosyal medyada gözümüzü nereye çevirirsek çevirelim güler yüzle kendilerini meslekleri gereği bazen bir kaldırımda gördükleri yaşlıya karşı şefkatle yaklaşmak, bazen bir çatışma ortamında, bazen bir deprem alanında üzüntülü görünmek gibi ama ne olursa olsun kendilerinden, ailelerinden feragat edip çalışan bir meslek gurubundan bahsediyoruz. Ben burada ebediyete intikal etmiş tüm şehit polislerimizi saygı ve hürmetle yâd ediyorum. Hayatta ve mesleklerini icra eden tüm polislere aileleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Âdem Sağır’ın konuşmasından sonra İç İşleri Bakanlığı Polis Haftası Videosu ile TEB Anadolu Lisesi personeli tarafından hazırlanan Bizim Gözümüzden Polis videosu gösterimi gerçekleştirildi. 

“ONLAR İYİ Kİ VAR”

Öğrencilerin Polis Haftası Söz Korosunun müzik dinletisinden sonra Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, programı düzenleyen okul idaresi ve öğrencilerine öncelikle çok teşekkür ederim. Polis Haftamızı kutluyoruz. Gece gündüz, soğuk sıcak demeden cefakâr ve vefakâr polis arkadaşlarımızı kutluyoruz. Onlar iyi ki var. Şehit olan polislerimize buradan rahmet diliyorum. Tüm polis arkadaşlarıma sevgilerimi saygılarımı sunuyor tekrar günlerini kutluyorum diyerek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç ile bir kadın polise çiçek takdim etti.

Program Yunus Motosikletleriyle bahçede yaptıkları gösteri ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
23 NİSAN’A ÖZEL U-11 FUTBOL TURNUVASIÖnceki Haber

23 NİSAN’A ÖZEL U-11 FUTBOL TURNUVASI

Ata Eğitim Derneği kitap takas projesini başlattıSonraki Haber

Ata Eğitim Derneği kitap takas projesini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar