Ataşehir Sultanları ikinci yenilgisini aldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Sultanları ikinci yenilgisini aldı!
Turkcell Kadınlar Süper Ligi A Grubunda mücadele eden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı sahasında karşılaştığı Fenerbahçe AŞ Kadın Futbol Takımına 3-0 yenilerek ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

Maça başlamadan önce Fenerbahçe yetkilileri, sahada yaprak gibi yabancı maddelerin olduğunu öne sürerek ertelemesini istediler. Bu konuya tepki gösteren Ataşehir Belediye Spor yetkilileri, Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün iki elemanıyla iddia edilen sahayı temizleyerek maçın oynanmasını sağladılar.

Ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştıkları Kocaeli Bayan Futbol takımını 4-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Ataşehir Sultanları, kendi sahasında karşılaştıkları Beşiktaş JK Vodafone Futbol takımına 2-1, Fenerbahçe AŞ Kadın Futbol Takımına da 3-0 yenilerek 2021 yılını 3 puanla kapattı.

Yenisahra Stadında yılın son maçında Fenerbahçe Kadın Futbol takımıyla karşılaşan Ataşehir Sultanları ilk yarının son dakikalarında yediği golle devreyi 1-0 mağlup bitirdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe Kadın Futbol takımı kırmızı kartla oyun dışı kalan oyuncusundan dolayı bir eksikle oyuna başladı.

Fenerbahçe’nin oyuna ağırlığıyla devam eden maç rakip takımın bir eksikle oynamasına rağmen bu devrede bulduğu iki golle maçı 3-0 kazanarak 6 puanla ligin ikinci sırasında yer aldı.

Ataşehir Sultanlarını şampiyonluğa taşıyan kaleci Ezgi ve yeni takımında kaptanlık görevini üstlenen Fatma Kara Fenerbahçe takımının gözde oyuncuları olduklarını sergiledikleri performansla bir kez daha gösterdiler.

Yeni isimlerden oluşan Ataşehir Belediye Spor takımı ise çok çaba göstermelerine rağmen Fenerbahçe gibi bir takım karşısında son vuruşları yapma şanslarını elde edemediler.  Ancak bu takımın biraz daha cesaretle oyuna asılırsa ilerisi için umut vereceklerine ve Play-off’a kalacaklarına inanıyorum.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesi araç filosu hizmete hazırÖnceki Haber

Ataşehir Belediyesi araç filosu hizmete...

TOKİ, İmar İskân Bloklarında 2. Ve 3. Etap yıkımlarına başladıSonraki Haber

TOKİ, İmar İskân Bloklarında 2. Ve 3. Et...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar