Ataşehir Sultanları evinde rakiplerine geçit vermiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Sultanları evinde rakiplerine geçit vermiyor
Kadın Futbol Süper Ligi 3’üncü haftasında Ataşehir Belediyesi kadın Futbol Takımı sahasında ağırladığı Trabzon A.Ş. Kadın Futbol Takımını mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

İBB Esatpaşa Stadında oynanan karşılamada rakibine gol şansı vermeyen Ataşehir Sultanları haftayı attığı iki golle galip bitirdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Duran Acar, Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve Atlas Derneği Başkanı ferda Altıntaş ile minik öğrencileri velileriyle birlikte destek için tribünde yerlerini alarak Ataşehir Belediye kadın Futbol takımına destek verdiler.

Ayrıca Trabzonspor’a destek için gelen gençlerin tezahüratları ve minik Ataşehir taraftarlarıyla birlikte İzmir Marşı’nı söylemeleri sporun barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha sahaya yansıtmış oldular.

Atlas Yardım Derneği ve Ataşehir Belediye Spor Yönetiminde görev alan Ferda Altıntaş minik öğrencileriyle Ataşehir Sultanlarına verdiği destek ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Ataşehir Belediye Spora destek için çocuklarımız ve anneleriyle birlikte geldik. Onlara sporun kardeşlik ve barış olduğunu yerinde izleme şansını verdik.” dedi.

Karşılaşma sporcuların centilmence oyunlarıyla seyircilere güzel bir hafta sonu maçını izlettiler. Karşılıklı ataklarla denk bir mücadele şeklinde geçen karşılaşmada Ataşehir belediye spor ilk yarıda bir gol ve ikinci yarıda penaltıdan attığı golle maçı 2-0 kazandı.

“BUNDAN SONRA HER MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Maçı gazetemize değerlendiren Ataşehir Belediye Spor teknik Direktörü Taner Öner; “ Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Şu an 6 puanla ilk beşin içindeyiz. Bundan sonra her maç bizim için önemli. Çünkü tüm takımlar güçlü. Süper lig oluştu. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Hatay gibi Süper Ligin takımları var.  Bu takımlar büyük bütçeye sahipler. 10-12 milyon bütçesi olan takımlarla 700-800 bin bir bütçeyle mücadele etmek durumundayız. İyi bir takımımız ve kenetlenmiş bir aile ortamımız var. Eşim büyük destek veriyor. Takımın ablası, annesi. Abdullah Der başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Battal Başkan tüm imkânlarıyla yanımızda. Bu destek karşısında kazanarak onları da onure etmek için kazanmak için mücadele veriyoruz.  Hedefimiz bu” diye konuştu.

“ATAŞEHİR KADIN FUTBOL LİGİNİN LOKOMOTİFİDİR KÖKLÜ BİR TAKIMDIR”

Taner Öner sene sonu hedeflerini de şöyle özetledi:  “ Bu sene Süper Lig oluşuyor.  Şu an A ve B grupları var ama önümüzdeki sene beş takım ve oynanacak maçlardan sonra da iki takım düştükten sonra 16 takım olarak tek devreli bir grup oluşacak. Ondan sonra İddia ile ilgili verilecek haklarla da maddi olarak rahatlayacağız. O zaman inanılmaz bir rekabet ortamı oluşacak. Daha önce bizde oynayıp şu an diğer takımlarda oynayan sporcu arkadaşlarımız bütçemizi düzelttiğimiz zaman onlarda bize katılmak istiyorlar. Çünkü biz onları, onlarda bizi seviyor. Şöyle bir gerçek var. Ataşehir kadın Futbol Liginin lokomotifidir. Köklü bir takımdır. Ataşehir her şeyin en iyisine layıktır. Amacımız ve hedefimiz budur. Bütçemizi güçlendirirsek şampiyonluğa oynarız” diyerek ilerisi için umutlu olduklarını bir kez daha vurguladı.

Takımlar şu 11’le sahaya çıktılar.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR:

99 HİLAL SUBAY

16. RABİA BALABAN

6. BÜŞRA TAŞKIN

10. MOUSSA ZOUWAIRATOU

88. ALESİA LYNKO

21. ASLIHAN AYDIN

8. GÜL EROĞLU

61. NAGEHAN AKŞAN

17. ELİF ATAOL

13. JACQUETTE ADA

25. CYNTHIA ONYEDIKACHI AKU

 

TRABZONSPOR A.Ş.

 

97. AYTAJ SHARIFOVA

12. TAMARI TATUASHVILI

23. NERGİZ HACIYEVA

5. SHOKHISTA KHOJASHEVA

17. ARİFE ŞENTÜRK

61. BEYZA EMİNE SARUHAN

20. GİZEM YAZICI

4. SEDANUR İNCE

77. DAMLA ÇOBAN

11. MFWAMBA BALONGO GRACE

10. İREM YILMAZ

GOLLER:

 CYNTHIA ONYEDIKACHI AKU,12.dk (F)

https://tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/minitop.gif  BÜŞRA TAŞKIN,66.dk (F)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirli doğaseverler 'Dağ Çileği' etkinliğinde buluştuÖnceki Haber

Ataşehirli doğaseverler 'Dağ Çileği' etk...

Ataşehir Kent Konseyi'nin yeni Başkanı, Mustafa ÇatakSonraki Haber

Ataşehir Kent Konseyi'nin yeni Başkanı,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar