Ataşehir HEM'den Arıcılık Kursu uygulama alanına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir HEM'den Arıcılık Kursu uygulama alanına ziyaret
2020-2021 eğitim öğretim yılında arıcılık alanında açmış olduğumuz kursumuzun 3.grubu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz tarafından ziyaret edildi.

Uygulama alanında yapılan ziyaret sırasında arıcılık kurs öğretmeni Zooteknist Ziraat Yüksek Mühendisi Aslan Korkmaz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürüne arıcılık kursunda kovan ve petek alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verildi. Arıların insan hayatına dair sağladıkları katkı konuşuldu.

Kurs öğretmeni tarafından İlçe Halk Eğitimi Merkezinin kursun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yaptıkları katkı için teşekkür edildi. Kovanların yanına arıcılara özgü koruyucu kıyafet giyilerek gidildi. Uygulama dersine İlçe Milli Eğitim Müdürü de katıldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, kurs gün ve saatleri hakkında bilgi vererek kurs öğretmenine özverili çalışmaları için teşekkür etti. Halk Eğitimi merkezi olarak Ataşehir’de yaşayan vatandaşlarımızın açabileceğimiz 3645 kurs programı içerisinde kendi ilgi, istek ve yeteneklerine göre bir kursa kayıt yaptırmalarını beklediklerini söyledi. Kurumumuzun çalışmaları hakkında web sitemiz olan atasehirhem.meb.k12.tr ile kurumumuz İnstagram hesabı atasehirhem2 adreslerinden bilgi alıp ön kayıt işlemi yapabileceklerini belirtti.

Uygulama dersi sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday yapılan çalışmaları ve eğitimi çok beğendiğini belirterek; Türkiye’de çok az sayıda halk eğitimi merkezinde bu kadar detaylı bir arıcılık kursunun düzenlendiğini söyleyerek, kursiyerlere de bu fırsatı değerlendirdikleri için ayrıca teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve kursiyerler günün anısı olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Kaymakamlığı’ndan Kan Bağışı KampanyasıÖnceki Haber

Ataşehir Kaymakamlığı’ndan Kan Bağışı Ka...

Bakan Koca aşılamada yeni meslek grubunu açıkladıSonraki Haber

Bakan Koca aşılamada yeni meslek grubunu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar