Ataşehir Halk Eğitim Merkezi TSM korosu kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi TSM korosu kuruldu
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Türk Sanat Müziği korosu kurularak çalışmalara başladı. Türk Sanat Müziği eğitimleri İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi mezunu ve aynı zamanda Koro Şefi olan Berk Özçam tarafından veriliyor.

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde Şef Berk Özçam yönetiminde Ataşehir Halk Eğitim Türk Sanat Müziği korosu çalışmalarına başladı. Çalışmalar Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin Kayışdağı Kurs Merkezindeki konferans salonunda Pazartesi ve Perşembe akşamları 17.30-20.30 saatleri arasında düzenlenmektedir. Koro çalışmalarına kanun,ut ve bendir gibi müzik aletleri ile müzisyenlerde eşlik etmektedir.

Koro çalışmaları konusunda bilgi veren Ses Eğitmeni Berk Özçam, koro çalışmalarına yaklaşık 30 kursiyerin katıldığını belirterek eğitim-öğretim yılı sonunda Konser programı için çalışmalarına özenle devam ettiklerini söyledi. Uzun yıllardır Halk Eğitimi Merkezinde bu şekilde bir koro çalışmasının olmadığını bu yıl yapılan çalışmalarla alt yapının çok sağlam atıldığını belirterek uzun yıllar sürecek bir Koro grubu oluşturacaklarını belirtti. Çalışmalarında kendilerine destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Halk Eğitimi Merkezi idarecilerine teşekkür etti.

Kurum Müdürü Saffet Yılmaz’da kurum olarak vatandaşlarımızın okuma-yazma, açıköğretim ortaokul ve lise işlemleri yanında meslek edinmeleri ve sosyalleşmeleri için çok çeşitli kurslar açtıklarını söyleyip Ataşehirli vatandaşlarımızın bu etkinliklerden haberdar olmaları için  kurum web sitesinden (atasehirhem.meb.k12.tr) ve sosyal medyadan kurum çalışmaları hakkında bilgi alabileceklerini belirtti. ( instagram : atasehirhem2  facebook : atasehirhem twitter: hematasehir) Ayrıca Türk Sanat Müziği Korosu için kayıtların devam ettiğini ve bu alana ilgi duyan Ataşehirli vatandaşları Koro çalışmalarında yerlerini alabileceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzin ve motorine büyük zamÖnceki Haber

Benzin ve motorine büyük zam

Ataşehir AFAD Gönüllülerini bekliyorSonraki Haber

Ataşehir AFAD Gönüllülerini bekliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar