Ataşehir ’deki Kastamonuluların kahvaltı programı devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir ’deki Kastamonuluların kahvaltı programı devam ediyor
Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonuna bağlı dernekler her ay düzenledikleri kahvaltı programıyla bir araya gelerek hem hasretlik gideriyorlar hem de birlik ve beraberliklerini güçlendiriyorlar.

Mayıs ayının ilk haftasında Kastamonu Cide Pelitovası Çevre Köyleri Derneğinin düzenlediği kahvaltıda geleneklerini bozmadan bir araya gelen dernek üyeleri ve davetlileri birlikte kahvaltı yaparak güzel bir sohbet ortamında buluşmanın keyfini yaşadılar.

Düzenlenen kahvaltıya, CHP 1.Bölge Milletvekili adayı Olgun Çelik, Ataşehir Belediye Meclisi 1.başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir Kastamonu Dernekler federasyonu Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkanı Baş Danışmanı Mustafa kemal Aldoğan, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli,  CHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Aykut Yalçın ve Bayram Çağlayan, KASKON Genel Sekreteri Mehmet Diribaş, İçerenköy Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Esatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Altun ile davetliler ve Kastamonulular katıldı.

Ataşehir Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, birlik ve beraberliğimizin devamı için bu tür etkinlikler önemlidir. Birlikten güç doğar.  Şerife bacının torunları olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor ve bu tür organizasyonları önemsediğimi belirtmek isteri. Emeği geçen tüm hemşeri dernek başkanlarına ve konuklarına da katılımdan dolayı teşekkür etti.

Kendisi de bir Kastamonulu olarak kahvaltıya katılan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, hemşerileriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileterek, genç arkadaşımız CHP 1.Bölge Milletvekili adayı Olgun Çelik için destek istedi.

CHP Milletvekili adayı Olgun Çelik’te birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak çıktığı bu yolda kendilerinden destek istediğini yineleyerek Şerife bacının torunları olarak sizlere birlikte olmak benim için guru verici bir olay dedi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deniz Gezmiş ve yoldaşları Ataşehir 'de anıldı!Önceki Haber

Deniz Gezmiş ve yoldaşları Ataşehir 'de...

Doğru ailesinin mutlu günüSonraki Haber

Doğru ailesinin mutlu günü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar