Ataşehir Belediyesi 3’üncü Sosyal Marketi açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediyesi 3’üncü Sosyal Marketi açtı
Ataşehir Belediyesi, daha mutlu ve umutlu yarınlar için sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın ön planda tuttuğu 3’üncü Sosyal Marketi Küçükbakkalköy’de açtı.

Sosyo ekonomik düzeyi düşük olan vatandaşlara modern şartlarda hizmet verip, destek olmayı amaçlayan Ataşehir Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Sosyal Hizmetler Müdürü Burcu Der Hasanoğlu’nun katılımıyla 3’üncü Sosyal marketin açılışını gerçekleştirildi.

Daha önce Örnek Mahallesi ve Yenişehir mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Sosyal marketlerin 3’üncüsü Küçükbakkalköy Mahallesi Kocasinan Caddesi Evlice Sokak No: 1 de açılışı gerçekleştirilerek hizmet vermeye başladı.

“MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ DOĞRULTUSUNDA BU ALANI UYGUN BULDUK”

Sosyal Marketin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der; “ Kötü hava şartlarından dolayı açılışını ertelediğimiz 3’üncü Sosyal marketimizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz.  Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’nin talimatları doğrultusunda özellikle Ataşehir’de ihtiyaç sahibi ailelere destek için Sosyal Market projemiz vardı. Bugün 3’üncüsünü hayata geçiriyoruz. Özellikle Küçükbakkalköy ve İçerenköy mahallelerimiz büyük mahalle oldukları için muhtarlarımızın da görüşlerini alınarak merkezi bir yerde açmayı uygun gördük.  Burayla yetinmeyeceğiz. 17 mahallemiz var. Ayrıca Ferhatpaşa, İnönü ve Kayışdağı mahallelrimiz içinde ortak bir alanda Sosyal Market projemizi hayata geçireceğiz. Böylece Ataşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerimiz, kendilerine puan yükleyerek verdiğimiz sosyal kartlarıyla neye ihtiyaç duyarlarsa bu marketlerden karşılayacaklar.  Bu nedenle bu projeyi hayatta geçirme talimatını veren Belediye başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BURASI AYLIK OLARAK HİZMET VERECEK”

Yoksul ve gariban ailelerimize yönelik farklı projelerinin olduğunu söyleyen Der; “ Sosyal Marketlerimizde alışveriş günlerini vatandaşların durumuna göre ayarlıyoruz. Burası aylık olarak hizmet verecek.  Vatandaşın ekonomik durumuna göre puan yüklüyoruz. Vatandaşta ona göre bu marketlerden çocuk mamasından ayakkabısına, sütünden giyimine ve tüm gıda ihtiyaçlarını karşılama fırsatını bulacaktır” bilgisini paylaştı.

“ŞU AN 3500 HANEMİZ BU SOSYAL MARKETLERDEN YARARLANIYOR”

Bağışçılara da teşekkür eden Der; “ Vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı. Biz talep etmeden, bir elin verdiğini diğer el görmeyecek bir anlayışla kendileri gelip bağışını yapıyorlar. Şu an 3500 hanemiz bu sosyal marketlerden yararlanıyor.  Ayrıca kişi olarak yaklaşık 3500 kişiye de iki öğün olmak üzere sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dudullu-Bostancı Metrosu yılsonunda açılıyorÖnceki Haber

Dudullu-Bostancı Metrosu yılsonunda açıl...

Türkiye'nin yeni nüfusu belli oldu!Sonraki Haber

Türkiye'nin yeni nüfusu belli oldu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar