Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısını yaptı
Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşiminde 1.Başkan Vekili Kudret Arslan başkanlığında toplanarak gündemdeki konuları görüştü.

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşiminde 1.Başkan Vekili Kudret Arslan başkanlığında toplanarak gündemdeki konuları görüştü.

Meclis gündemine geçilmeden AK parti grubunun vermiş olduğu Yeni Çamlıca mülkiyet sorunu ile Ataşehir de otopark olarak kullanılan cadde ve sokakların durumu ile ilgili verilen önerge okunarak oylandı ve oy çokluğuyla ret edildi. Önergede söz konusu olan soruları meclis oturumunda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan Meclisi bilgilendirdi.

Daha sonra grupları adına gündem dışı söz alan CHP Grup Başkanı İlhami Yılmaz, AK Parti Grup Başkanı Av.M. Naim Yağcı, İYİ Parti Meclis Üyesi Oğuz Sarul ile MHP Meclis Üyesi Hakan Arıkaya Temmuz ayında meydana gelen geçmiş olaylardan ve tarihin karanlık sayfalarından birini oluşturan Madımak olayını lanetleyerek ölenlere rahmet dilediler. Yine Madımak olayından birkaç gün sonra Erzincan Başbağlar da katledilen vatandaşları da anarak terör örgütlerine lanet okudular.  Ayrıca 15 Temmuz FETÖ kalkışmasında hayatını kaybeden şehitleri rahmetle anarak gazilere sağlık ve şükranlarını dile getirdiler.

AK parti grubu adına konuşan M.Naim Yağcı 15 Temmuz ile ilgili hazırladığı konuşmasın da özetle;  15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinin 5.Yıldönümünün yaklaştığı bugünlerde, Ataşehir Belediye Meclisi’nden bir kez daha tüm dünyaya ve dünyanın farklı yerlerine kaçmış aciz, hain korkak olan darbecilere diyoruz ki, yeryüzündeki tüm mazlumların duasını alan, ezilenlerin gür sesi olan ve mahrum bırakılmış coğrafyaların bekleneni olan bu aziz milleti yenemeyeceksiniz” dedi.

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anan İYİ Parti Meclis Üyesi Oğuz Sarul, o zaman iki ayrı düşüncede olan iki partinin birlikte hareket etmeleri sonucunda kazanılan bu zaferi kutluyorum. İstenilince birlikte hareket ederek başarıların kazanılacağına bir örnektir diyerek birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı. 

Gündem dışı konuşmaların ardından gündemde bulunan 7 madde okunarak ilgili komisyonlara havalesine oybirliğiyle karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığından Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, 07.07.2021 Çarşamba günü saat 11.00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Ataşehir Belediye Meclisinden Otopark KararıÖnceki Haber

Ataşehir Belediye Meclisinden Otopark Ka...

Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi Kurban Bağışlarınızı BekliyorSonraki Haber

Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar