ATA EĞİTİM DER çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATA EĞİTİM DER çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor
“Bir çocuk gülerse dünya değişir” sloganıyla eğitime destek amacıyla kurulan Ataşehir Eğitim Derneği ihtiyaç sahibi çocukları yaptıkları yardım ve destekleriyle sevindirmeye devam ediyor.

Yaklaşık 3 yıllık bir geçmişi olan ATA Eğitim DER, kimsesiz ve maddi olanaklardan yoksun çocukların ağırlıkta olduğu öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak amacıyla giyim ve kırtasiye yardımlarının yanı sıra 30 öğrenciye de burs desteği vermektedir.

Ataşehir’de birçok okulda kütüphane ve müzik atölyeleri açarak öğrencilerin eğitimlerine destek verdikleri gibi Anadolu’nun birçok kentinde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürerek amaçlarına ulaşmada mesafe kat etmeye devam etmektedir.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR”

Anadolu’nun neresinde olursa olsun bizimle irtibata geçen tüm ihtiyaç sahiplerine imkanlarımız dahilinde ve sponsorlarımızın desteği ile ulaşarak onları mutlu etmek bizlerin en önemli amaçları olduğunu, pandemi nedeniyle okulların kapalı oluşu çalışmalarını engellemediğini söyleyen dernek başkanı Turgay Kılıç; “Bağışçılarımızın duyarlılığı sonucunda eğitimde fırsat eşitliğini yaratmak için çalışmalarımıza arkadaşlarımızla birlikte görevimizin bilincinde hareketle çocuklarımızı güldürmeye devam ediyoruz. Çünkü çocuklar geleceğimizdir” dedi.

“EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Kılıç, Anadolu’da 235 öğrencili bir okulun eksiklerinin olduğunu ulaştıran yetkililere teşekkür ederek başlattıkları kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: Muş-Varto Çaylar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerin konu anlatımlı ve soru bankası kitaplarının yanı sıra kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlattığımız kampanya devam etmektedir. Soğuk kış gününde onları evlerinde güldürmeye ve geçmiş yıllarda Türkiye birinciliklerini çıkaran bu okul öğrencilerine destek olmaya tüm eğitim gönüllülerini davet ediyoruz” diyerek kampanyaya destek çağrısını yineledi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gıda fiyatlarındaki artışa karşı Erken Uyarı Sistemi kuruluyorÖnceki Haber

Gıda fiyatlarındaki artışa karşı Erken U...

İzmir'de art arda şiddetli depremlerSonraki Haber

İzmir'de art arda şiddetli depremler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar