Ali Coşkun "Çanakkale Geçilmez" sözü sadece bir slogan değil aynı zamanda bir inancın ve direnişin ifadesidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Coşkun "Çanakkale Geçilmez" sözü sadece bir slogan değil aynı zamanda bir inancın ve direnişin ifadesidir
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, İstiklal mücadelesinin önemli adımlarından biri olan, destansı bir zafer olarak tarihe geçen Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla açıklamada bulundu. Başkan Ali Coşkun, “Çanakkale'de yatanlar, vatan sevgisinin, hürriyet aşkının ve insanlık onurunun ne kadar yüce olduğunu bize hatırlatmaktadır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve Anadolu'nun dört bir yanından gelerek şehit olan vatan evlatlarını sonsuz şükran, saygı ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.
 

18 Mart 1915 tarihinde dönemin en büyük donanmalarına karşı kazanılan zaferin 109. yıl dönümüne ilişkin açıklamada bulunan Ali Coşkun, Çanakkale Zaferi’nin bir varoluş mücadelesi olduğunu kaydetti. 
 
İşte birlik ve beraberliğin gösterildiği tarihin en güçlü dönüm noktası olan  Çanakkale Zaferi için Başkan Ali Coşkun’un yaptığı o açıklama: 
 
 “*Çanakkale, sadece bir coğrafyanın adı değil, aynı zamanda bir milletin varoluş mücadelesinin sembolüdür.
*Çanakkale, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlık ateşini harlayan bir destandır. O destan, milletimizin inancını, cesaretini ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği eşsiz bir zaferin hikayesidir.
*Toprağa düşen her bir kahraman, bizlere bu toprakları miras bırakmış, bağımsızlığımızın temellerini sağlamlaştırmıştır.
*Çanakkale Zaferi; aynı zamanda yeniden şahlanan Türk ulusunun dünyaya en kararlı selamıdır. Çanakkale geçilmez! sözü, sadece bir slogan değil, aynı zamanda bir inancın ve direnişin ifadesidir.
*Çanakkale'de yatanlar, vatan sevgisinin, hürriyet aşkının ve insanlık onurunun ne kadar yüce olduğunu bize hatırlatmaktadır.
*Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve Anadolu'nun dört bir yanından gelerek şehit olan vatan evlatlarını sonsuz şükran, saygı ve minnetle anıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi resmi açılışı yapıldıÖnceki Haber

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi resmi açıl...

Ataşehir’de Çanakkale Zaferi törenlerle kutlandıSonraki Haber

Ataşehir’de Çanakkale Zaferi törenlerle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar