AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem ziyaretlerine devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem ziyaretlerine devam ediyor
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Edem ve yönetimi koronavirüs ile mücadele kapsamında ilk günden bu yana vatandaşların sağlığı,ihtiyaçları ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca gayret göstererek çalışan ilçe sağlık müdürü Fatih Kırklar ve personeli filyasyon ekibi ,KIZILAY Başkanı Talha Keleş ve destek grubu, sahada asayişi sağlamak için nöbet tutan emniyet mensubu polislerimize börek,tatlı ve çay ikramları eşliğinde teşekkür ziyaretinde bulundular .

Ataşehir İlçe  Sağlık Müdürlüğü Merkezinde filyasyon ekibini ikramları eşliğinde ziyaret gerçekleştiren   İsmail ERDEM’’ Türkiye’nin salgınla mücadelesinde Sağlık Bakanlığı’nca oluşturulan, Ataşehir  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Kırklar’ın koordinesinde çalışan filyasyon ekibini ziyaret eden AK Parti  Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem , tüm sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu belirtti .ziyaret esnasında İlçe  Sağlık Müdürü  Kırklar’dan çalışmalar hakkında bilgi alan  İsmail ERDEM ‘’  İlçe Sağlık Müdürlüğümüze bağlı doktor ve sağlıkçılardan oluşan filyasyon ekibimiz , koronavirüs testi pozitif çıkan hastaların verdiği bilgiler ve araştırmalar doğrultusun da  hastanın temas ettiği kişileri buluyor, ilk olarak iletişim kuruyor ve yapılması gerekenleri tek tek anlatıyor ilaçlarını evlerine kadar bırakıp iletişim halinde kalarak  hemen kontrol altına alıyorlar gayretli çalışmaları ile  koronavirüsün yayılmasını önlemekte ön safhada mücadele eden filyasyon ekibi, 7 gün 24 saat fedakarca zaman mefhumu olmadan çalışıyorlar ‘’dedi .
Sağlık  Ekiplerinin fedakarlıkları ve özverili çalışmaları ile tarih yazdıklarını belirten Erdem  "bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum. Elimizden ne geliyorsa her daim yanlarındayız"  dedi. Ziyaret ve ikramlar için teşekkür eden ilçe sağlık görevlileri ziyaretten memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektiler.

Kızılay Gönüllüleri ile de bir araya gelen İsmail Erdem" Bu soğuk havalarda sohbet ve muhabbetle gönüllerimiz ısındı. Gönüllü olarak Kızılay için hem pandemi ile mücadelede hemde kan ihtiyacı halinde bağış organizasyonları ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldığınız için teşekkür ediyorum yaptığınız her iyilik vesile olduğunuz her hayır sizin hem dünya hem ahiretiniz için  fayda sağlayacaktır. Çalışmalarınız geleceğiniz de hayırla yad edeceğiniz güzel hatıralar arasında yer alacaktır en güzeli de budur "diye belirtti.

Ataşehir Merkez Taksi Durağı'nı da ziyaret eden İsmail ERDEM taksi durağı şoförleri ile sohbet etti  ve hatıra fotoğrafı çektirdi.



 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Trabzonlular Derneği Trabzon'un Kurtuluş gününü kan bağışıyla kutluyorÖnceki Haber

Ataşehir Trabzonlular Derneği Trabzon'un...

Normalleşme dönemi öncesi 'Tam kapanma' çağrısıSonraki Haber

Normalleşme dönemi öncesi 'Tam kapanma'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar