AK Parti Ataşehir SKM Başkanı belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ataşehir SKM Başkanı belli oldu
AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Serdar Orhan oldu.

AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Serdar Orhan oldu.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci sosyal medyadan yaptığı açıklamada Serdar Orhan'ın SKM Başkanı olarak atandığını duyurarak şunları ifade etti;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ın liderliğinde, milletimize olan sevdamızla ve hizmet aşkımızla #Yenidenİstanbul diyerek Azim ve Kararlılıkla mücadele edeceğiz.

2023’te olduğu gibi 2024’te de İstanbul’umuzun ve Ataşehir’imizin iradesine sahip çıkacağız.!

2024 yerel seçimler sürecimizde ATAŞEHİR Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı olarak atanan dostum ve değerli yol arkadaşım Serdar Orhan başkanımızı tebrik ediyorum.

Mevlâm mübarek eylesin..

Tıpkı 2023 seçimlerinde olduğu gibi ahdimizi yenileyip 2024 zaferi için de gür bir sesle #Yenidenİstanbul ve #YeniAtaşehir vizyonuyla ufkumuzu genişletiyor, heyecanımızı tazeliyor, hedefimize doğru emin adımlarla koşuyoruz.

 

SERDAR ORHAN ÖZGEÇMİŞ


İlim ve Fazilet Vakfı Okullarında İlkokul,Ortaokul ve Lise  eğitimine tamamlayan Serdar ORHAN,Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Uluslarası Lojistik ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı.

1990 İstanbul doğumlu olup aslen Trabzonludur.Ailesine bağlı grup şirketlerinde Uluslararası Pazarlama ve Uluslararası Finans departmanlarını yönetmektedir.İyi derecede İngilizce eğitimine sahip olan Orhan,

2010 yılında AK Parti Ataşehir ilçe başkanlığı İçerenköy Mahalle Gençlik kolları başkanı olarak göreve başladı.2011-2014 yılları arasında AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.2014 Yılında ayrıca AK Parti Istanbul İl Başkanlığı  İl gençlik kolları Teşkilat komisyon üyeliği görevinde bulundu.2014-2016 yılları arası AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2016-2018 yılları Arasında TÜGVA Teşkilat Başkan Yardımcılığı,2018-2019 yılları arasında TÜGVA Spor Koordinatörlüğü başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2019-2021 yılları arasında AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundu.2019 Yerel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini tamamladı.

Serdar ORHAN çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev yapmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2024 memur ve emekli maaş zam oranı belli olduÖnceki Haber

2024 memur ve emekli maaş zam oranı bell...

AKOM Uyardı! İstanbul'a Sibirya soğukları ve kar geliyorSonraki Haber

AKOM Uyardı! İstanbul'a Sibirya soğuklar...

Haber Yorumları

  • Selma çolak04-01-2024 21:01

    Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar