YR Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü muhtarlarla ve muhtar adaylarıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YR Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü muhtarlarla ve muhtar adaylarıyla buluştu
Yeniden Refah Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü ilçe binasında muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü, Ataşehir'in Muhtarları ve Muhtar Adayları ile düzenlediği organizasyon ile İlçe Başkanlık binasında ağırladı.

Yeniden Refah Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü, "2018 Yılında Yeniden Refah Partisinin kurucular kurulu üyesi olarak, 4 yıl boyunca Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Önceki dönem ilçe Başkanımız Serkan Yiğit'e ve kurucu üyelerimize ilçemize vermiş olduğu hizmetler adına teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde Ataşehir'de yaşayan, sorunlarını bilen birisi olarak Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleriyle, Ataşehir Belediye Başkan adayı gösterildim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir göreve gelmek, Ataşehir gibi bir yerde belediye başkan adayı olmak herkese nasip olmazdı. Onun bize verdiği sancağı yere düşürmeyeceğiz. Belediye Başkan Adaylığımız açıklandığı günden bugüne, 430 bin seçmenli Ataşehir'in 17 mahallemizin 17'sinde koşturuyoruz ve çalışmalar yürütüyoruz. Biz Ataşehir'deki seçmenlerimizin oyuna talibiz. Sahada çok olumlu dönüşler alıyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak; 1994 Ruhunu 2024 seçimlerine taşıyarak Ataşehir ve diğer ilçe belediyelerimizi kazanarak, yeniden milli görüş belediyeciliği halkımızı tanıştıracağız. 2028'de ise Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanı yapacağız.  Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, şimdiden Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim." dedi.

 

Tüylü'nün konuşmasının ardından muhtar adayları kendilerini tanıtarak, etkinliği düzenleyen Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü'ye ve yönetimine teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği iftar yemeğinde buluştuÖnceki Haber

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği i...

Ali Coşkun İmam Hüseyin Camisini ziyaret ettiSonraki Haber

Ali Coşkun İmam Hüseyin Camisini ziyaret...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar