Metin Bayraktar: Saadet Partisi pankartlarımız, afişlerimiz saldırıya uğruyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Bayraktar: Saadet Partisi pankartlarımız, afişlerimiz saldırıya uğruyor
Ataşehir Saadet Partisi İlçe Başkanı Metin Bayraktar, seçim çalışmalarının engellendiğine, pankartların kesildiğine dair ilçe binasında bir basın açıklaması yaptı.

Seçim çalışmalarının kendilerine oy kaybettirdiğini söyleyerek saldırılarda bulunan ve kendilerine AK parti seçmeni olarak tanıtan bazı kişiler biz size burada çalışma yaptırtmayız diyerek engellendiklerini söyleyen Bayraktar yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

“BİZİM PANKARTLARIMIZ AFİŞLERİMİZ BİLİNMEDİK BİR ŞEKİLDE SALDIRIYA UĞRUYOR”

Öncelikle Ramazanı Şerif’iniz mübarek olsun. Rabbim inşallah hepimizi bayrama kavuştursun.  Biz Saadet Partisi olarak 2024 seçimlerinde sahada elimizden geldiği kadar mücadelemizi son hızımızla hak ettiğimizin son gücüne kadar kullanıyoruz. İnşallah hayırlı olur, inşallah hayırlara vesile olur. Gerçekten yapmış olduğumuz çalışmalar takdire şayan tabiri caizse tek kelimeyle tekeden süt çıkarmak misali tekeden süt çıkarıyoruz. Fakat bizim pankartlarımız afişlerimiz bilinmedik bir şekilde saldırıya uğruyor ve bilinmedik bir şekilde pankartlarımız birileri tarafından kesiliyor. Ben şunu söyleyeyim şu anda biz rahmet ayı Ramazan ayı içindeyiz Ramazan ayı hoşgörü ayıdır. Hoşgörülü olmak gerektiğini düşünüyorum.

“KADIN ADAY ÇIKARMAMIZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİYSE VAY BİZİM HALİMİZE”

Aynı zamanda biz bütün siyasi partilerin ilçe başkanlarını ve belediye başkanlarını tanırız. Hepsine biz başarılar diliyoruz. İnşallah hak eden kazanır. Kim kazanırsa kazansın biz ertesi gün gideriz kendilerini tebrik ederiz. Fakat geçende de söyledim bu sefer de söylüyorum eğer ki biz Saadet Partisi olarak bir kadın aday çıkarmamız birilerini rahatsız ettiyse vay bizim halimize. Çünkü bazı algıları yıkmak istedik. Saadet Partisi’nde kadınlar biraz geri planda. Saadet Partisi’nde kadınlara değer verilmiyor diye bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ama gerçekten kadınlar bizim gönlümüzde. Kadınlara değer vermek için elimizden geleni yapıyoruz zaten. Bizim stantlarımızda hanım kardeşlerimiz en ön taraftadır. Biz Saadet Partisi olarak şunu söylüyoruz, arkadaşlar bizim pankartlarımıza dokunmayın.  Çünkü biz onları zor şartlarda alıyoruz. Geçen günlerde Kayışdağı Parkı’nda saldırıyorlar bize ve gelenler AK Parti seçmeni olduğunu söylüyorlar. AK parti seçmeni olduğunu açıkça söyleyen bir grup siz burada çalışma yapamazsınız diyerek çalışmalarımızı engellemeye çalışıyorlar.

“SİZLERE VE SEÇMENİMİZE BUNLARI ŞİKÂYET EDİYORUZ”

Ben de iş insanıyım, ben de bu devlete vergi veriyorum, ne kadar AK Partinin, Cumhuriyet Halk Partisi de eğer ki yaşama hakkı varsa, burada durma hakkı varsa bizim de o kadar hakkımız var. Bundan dolayı siz basın mensuplarımıza biz bunları şikâyet ediyoruz ve aynı zamanda seçmenimize şikâyet ediyoruz. Biz gidip mahkemelerde onları bir şikâyet edecek kadar aciz bir insan değiliz.  Biz seçmenimize şikâyet ediyoruz, biz halkımıza şikâyet ediyoruz gerçekten zor şartlarda biz bu pankartları alıyoruz.  Birkaç kere söyledim başka partinin pankartının ipi bizimkinden aşağıda kalırsa ilçe başkanı olarak gidiyorum kendi elimle onu bağlıyorum. Çünkü bize bu yakışır. Yarın seçim bitti bütün ilçe başkanları, belediye başkanları buranın evlatları,  buranın insanları yarın seçim bittiği zaman birbirimize selam vereceğiz, yarın yüz yüze bakacağız. Ataşehir hepimizin.

“ARTIK BU AYRIMCILIĞI, BU HIRSI, BU KUTUPLAŞMAYI BIRAKALIM”

 Ataşehir'i biz kazanırsak çok güzel projelerimiz var uygulayacağız. Kazanamazsak da kazanan belediye başkanımızı ziyaret ederek önerilerimizi sunacağız. Artık bu ayrımcılığı, bu hırsı, bu kutuplaşmayı bırakalım. Birbirimize sarılalım. Gerçekten ülkemizin durumu içler acısı. Bugün 10 bin lira cebinize koyun yarın veya bir hafta sonra 8 bin lira olur. Benim annem de emekli inanın destek olmasam annem geçinemez. Ve böyle çok anneler var. Bundan dolayı ben bu basın açıklamasını özellikle seçmenimize ben bunu yapanları özellikle şikâyet ediyorum.  Aynı zamanda en büyük mahkeme olan Allah'ın mahkemesinde hesap verecekler. Biz buna inanıyoruz.  Siz basın mensuplarına da basın açıklamamıza geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk; Ataşehir'de kentsel dönüşüm değil, yerinde dönüşüm yapacağızÖnceki Haber

Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı R...

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kırım; Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdırSonraki Haber

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar