İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir'de çalmadık kapı bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir'de çalmadık kapı bırakmıyor
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir'deki küskünlerle buluşuyor.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, yerel seçim çalışmaları kapsamında  ilçede ikinci turuna başladı.

Coşkun adaylığının açıklandığı 25 Ekim2023 tarihinden bugüne dek ilçede çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik dernek bırakmadı.

Ataşehir’in on yedi mahallesini dolaşan İYİ Partili Ali Coşkun, nesiller için oy verilmesi gerektiği anlayışıyla ilçe refahını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor.

Coşkun son günlerde yaptığı çalışmalarla ev ziyaretlerinden Türkeşlik Köy Derneği’ne, Batman ve Çevre Köyleri Derneği’nden ilçenin birçok mahallesindeki esnafa kadar yüzlerce vatandaşa ulaştı.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, yaptığı açıklamada gerçekleştirilen anketler sonucunda ortaya çıkan Ataşehir’de kararsız seçmen oranın artmasına ilişkin analize dikkat çekerek, ülkede işsizlik, enflasyon sorunlarıyla boğuşulurken, seçimlerde kimin daha iyi bir yönetim sunacağını tahmin edilemediğini vurguladı.

Düzenden memnun olmasa da alışkanlık olarak aynı partiye oy vererek veya olacaklardan sorumlu olmak istemeyerek, bir şeylerin düzeleceğine yönelik umudu olmayan vatandaşların sandığa, seçimlere, ve siyasetçilere küs olduğunu belirten Coşkun,  bir dönem kendisinin de sandığa, siyasetçilere ve seçimlere küstüğünü kaydetti.

Ali Coşkun, şöyle devam etti:

“Bir şeylerin umudu olmak için yola çıktım. Hiçbir şey yapmamanın bir faydası yok. Sizler de biliyorsunuz. Ben yedi yıllık siyasi hayatım içinde önce kendime bir söz verdim. Yaptığım her işte, aldığım her sorumlulukta günün sonunda benimle yol yürüyen tüm halkımızın yüzü gülecek. Bu benim asla değişmeyen ve değişmeyecek olan tek gerçeğim. Ataşehir’de herkesin yüzü gülecek. Bunun için size söz veriyorum. Şimdilik Ataşehir için bu sözüm; ama sizler bana destek olursanız bu meşaleyi Ataşehir’den yakmış oluruz. Gönül verdiğim Ataşehir için sizlerden sandığa gitmenizi ve oyunuzu kullanmanızı  Ali Coşkun olarak rica ediyorum. İnanın küslük, boşluk sizi bugününüzden daha iyi yapmayacak. Umudu kaybetmeyeceğiz. Biz varız. Ben varım. Sizler varsınız. Ben Ataşehir’e umut olacağım, söz veriyorum.’’

1 NİSAN SABAHI ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE KAHVEMİZİ İÇMEYE BEKLİYORUM

Özellikle kararsız seçmenlere seslenen Coşkun, şunları kaydetti:

  "Herkesin yüzü gülsün diye çıktığım bu yolda sizlerin sadece oylarınıza talip değilim. Ortak akılla neyi nasıl yapacağımıza siz vatandaşlarımızla yapacağımız istişareler yön verecek. Sandığa küs olmanın, umutsuz olmanın sebeplerini birlikte arayacağız. Sandığa küserek aslında umutsuzluğa bir oy da siz vermiş oluyorsunuz. Oyunuzu kullanmayarak umutsuzluğun kök salmasına izin vermeyelim. Sizlerin de bildiği gibi yerel seçimler, partiden çok kişiye verilen oylardır. Ne sağ, ne sol ne başka bir şey. Burada önemli olan birlikte aynı çatı altında eşit bir şekilde yaşayabilmek. Sosyal devletin ilkelerini Ataşehir’de yaşatmak için oyunuzu kullanın sevgili komşularım. Oyunuzu kullanırken fikirlerinizi de hazırlayın. 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediyesi’nde kahvemizi içmeye herkesi fikirleriyle birlikte bekliyorum. Düşünün, taşının ve sandıkta seçimler için değil, nesiller için oy verin. 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediyesi’ne geliyorsunuz ve kahvemizi beraber içiyoruz.  Ataşehir’i birlikte, ortak akılla yönetmeye başlıyoruz.”   

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsa Kırım, Yenisahra Mahallesi'nin sorunlarını birlikte çözeceğizÖnceki Haber

İsa Kırım, Yenisahra Mahallesi'nin sorun...

İYİ Parti Başkan Adayı Ali Coşkun: "Ataşehir'de hiçbir kadın yatağına gözü yaşlı girmeyecek"Sonraki Haber

İYİ Parti Başkan Adayı Ali Coşkun: "Ataş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar