CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'dan Cumhuriyet Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'dan Cumhuriyet Mesajı
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Cumhuriyetin ilanının 99'ncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yalçın mesajında; " Atatürk'ün bundan 99 yıl önce Samsun'dan başlayarak yaktığı meşaleyi aydınlık yarınlara taşımak için asla pes etmeyeceğiz. " vurgusunda bulundu.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Cumhuriyetin ilanının 99'ncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yalçın mesajında; " Atatürk'ün bundan 99 yıl önce Samsun'dan başlayarak yaktığı meşaleyi aydınlık yarınlara taşımak için asla pes etmeyeceğiz. " vurgusunda bulundu. 

İlçe Başkanı Celal Yalçın mesajında; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle perçinlediği, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 99. yaşı kutlu olsun.Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Atatürk’ün kurucusu olduğu cumhuriyetimizin temelinde, mevcut anayasamızda da vurgulanan “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti” anlayışı vardır. Hukukun üstünlüğüne inanmış bizlerin, bugün verdiği “Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma” mücadelesinin de meşru dayanağı budur. Vatandaşlarımızın kalıcı huzur ve adalet talebine ancak Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırdığımızda ulaşılabilecektir. Ulu Önder’in, “Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa, kazanılan zaferler kalıcı olmaz” uyarısı da özgürlük ve bağımsızlığımızın yol haritası niteliğindedir. Oysa ülke ekonomimizin bugün içinde bulunduğu tablo, Atatürk’ün uyarısının aksine üretmeyen, savurgan, liyakatsiz, yandaşları koruyan ve dışa bağımlı bir politika izlenilmesinin sonucudur. Özellikle kadınlar ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimiz, bu ekonomi politikasının getirdiği ağır yükün altında ezilmektedir. Ancak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde ve eşsiz iradesiyle Milli Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla tamamlamış ve cumhuriyeti kurmuş olan ülkemiz, bugün de içinde bulunduğu zor koşulları ortadan kaldıracak birikime sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak cumhuriyetin temel değerlerini gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Atatürk'ün bundan 99 yıl önce Samsun'dan başlayarak yaktığı meşaleyi aydınlık yarınlara taşımak için her türlü baskı, yıldırma politikasına rağmen asla pes etmeyeceğiz. Gelecek yıl Cumhuriyetin 100'ncü yılını kutlayacağımız bu süreçte daha çok çalışacağız. Halkın iktidarını yeniden tahsis edeceğiz. Bu duygu ve inançla 99. yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ataşehir'de Cumhuriyetin çoşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATA Eğitim Der, Cumhuriyetin temel değerlerini ve ilkelerini önemsiyoruzÖnceki Haber

ATA Eğitim Der, Cumhuriyetin temel değer...

Ataşehir Trabzonlular Derneği, 'Cumhuriyet milli mücadele zaferidir'Sonraki Haber

Ataşehir Trabzonlular Derneği, 'Cumhuriy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar