Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel mazbatasını aldı ve Ata'nın huzuruna çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel mazbatasını aldı ve Ata'nın huzuruna çıktı
Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, kesinleşen seçim sonuçlarının ardından Küçükbakkalköy'de bulunan İlçe seçim kuruluna ailesiyle, meclis üyeleri, partileriyle gelerek mazbatasını teslim aldı.

F B I M G 1712139057254Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, kesinleşen seçim sonuçlarının ardından Küçükbakkalköy'de bulunan İlçe seçim kuruluna ailesiyle, meclis üyeleri, partileriyle gelerek mazbatasını teslim aldı.

F B I M G 1712139060825Mazbatasını alan Adıgüzel, kendisini bekleyen partilileri ve meclis üyeleriyle tek tek selamlaşarak, mazbata sonrasında hatıra fotoğrafı çekindi. 

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, 2024 - 2029 döneminde Ataşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen CHP’li 25 üye, eşi Elif Duygu Adıgüzel, kızı Algı Adıgüzel ve vatandaşlarla birlikte mazbatasını teslim alan Onursal Adıgüzel, mazbata teslim töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

F B I M G 1712137789252

Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunan Adıgüzel, çelenk sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

F B I M G 1712137798560

Cumhuriyet Meydanı’nda Ataşehirlilere seslenen yeni Başkan Onursal Adıgüzel, “Bundan tam 16 yıl önce üniversite öğrencisi olarak siyasete başladığım Ataşehir'de, bugün sizlere Belediye Başkanı olarak seslenen bir genç olmak benim için tarif edilemez bir onur ve mutluluktur. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çünkü bu başarı Onursal Adıgüzel’in tek başına hayata geçirdiği bir başarı değildir. Bu başarı CHP’nin, Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın, Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın, Ataşehir’de yaşayan binlerce gönüllü dostumuzu başarısıdır. Onların bizimle birlikte omuz omuza, sokak sokak, kapı kapı, yapmış oldukları mücadelenin sonucudur. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki benim yol arkadaşlarımsınız” dedi.  

Ülkemizin tarihi günlere şahitlik ettiğini dile getiren Başkan Onursal Adıgüzel şunları söyledi: “Değerli dostlar tarihi günlere şahitlik ediyoruz. Uzun zaman sonra CHP bugün Türkiye’de birinci parti olmuştur. Ülkenin dört bir yanında demokrasiye olan inancımızla, vatandaşa olan hizmet aşkımızla mücadelemizi sürdürüyor olacağız. Bu bir son değil, bizim için yeni bir başlangıçtır. Değerli dostlar bu yeni başlangıç Türkiye’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında çağdaş medeniyetler seviyesine yürüyüşünün başlangıcıdır.”

Teşekkürlerini sıralayan Başkan Onursal Adıgüzel konuşmasına şöyle devam etti: “Benim büyük ailem olan tüm Ataşehirlilere ve seçmenimize çok teşekkür ederim, yurttaşlarını evlatlarını, kardeşlerini bağrına bastıkları için. CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na, bütün üyelerimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, okul sorumlularımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, bilişim sorumlularımıza, kat sorumlularımıza, müşahitlerimize verdikleri hizmetler ve destekler için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda çekirdek aileme, eşime, kızıma, anneme, babama ve kardeşime çok teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bugün burada sizin karşınızda olamazdım. Ataşehir’i bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi’ne emanet eden tüm Ataşehirlilere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Siz değerli komşularımızın huzurunda buradan; çocuklarımızın, gençlerimizin ve kentimizin geleceği için çok çalışacağımızın sözünü bir kez daha veriyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Çoşkun'dan seçim sonrası ilk açıklama: Teşekkür ve tebrik ediyorumÖnceki Haber

Ali Çoşkun'dan seçim sonrası ilk açıklam...

Ataşehir Belediyesi’nde 15 sene sonra ilk devir teslim töreni gerçekleştiSonraki Haber

Ataşehir Belediyesi’nde 15 sene sonra il...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar