Ali Coşkun'dan Ataşehirlilere söz: Ataşehir'i insan odaklı bir anlayışla yöneteceğim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Coşkun'dan Ataşehirlilere söz: Ataşehir'i insan odaklı bir anlayışla yöneteceğim
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy SKM açılışını yoğun bir ilgiyle açtı.

Yİ Parti Ataşehir teşkilatı SKM açılışlarına bugün de devam etti. Konvoy eşliğinde başladıkları çalışmalarını açılışla sürdüren partililerin genel merkez konukları da açılışa katılım sağladı. Etkinlikte konuşma yapan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, partili yol arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti ve ekledi, “Bugün burada sevgili basın mensubu arkadaşlarımın huzurunda Ataşehirlilere bir söz vermek istiyorum. Mahallelerinde büyüdüğüm, çocuklarımı büyüttüğüm, onları okuttuğum, kafelerinde yemek yiyip, çay içtiğim, esnafıyla hem dostluk kurduğum, hem de ihtiyaçlarımı karşıladığım Ataşehirli bir vatandaş olarak talip olduğum belediye başkanlığı koltuğunu devraldığım gün söz veriyorum; bu ilçede kadın, erkek, genç yaşlı, dezavantajlı, öğrenci, ev hanımı, emeklisi, esnafı herkesin ama herkesin yüzü gülecek. Bunun için çalışacağım. Görevimin son gününe kadar insan odaklı anlayışla yönetilecek Ataşehir.” ifadelerini kullandı. 


Yerel seçim çalışmalarında rakipleri arasında fark yaratan Ali Coşkun, seçimin son dakikalarına kadar çalışacağını vurguladığı sözünü gerçeğe çeviriyor. İlçenin birçok mahalle, STK, site ve kanaat önderleri buluşmalarının yanı sıra SKM açılışlarıyla da halkla buluşma fırsatı yakalıyor. Son olarak sabahın erken saatlerinde konvoy eşliğinde Ataşehir’i dolaşan ve halkı selamlayan Başkan Ali Coşkun, öğle saatlerinde ise İçerenköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.  Açılışa, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinsle, İYİ İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ve Nimet Özdemir, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu katılım sağladı. 

 Ali Coşkun’un konuşmasıyla başlayan etkinliğe katılım yoğunluğu dikkat çekti. 
Başkan Coşkun konuşmasında herkesin yüzünün güleceğini, sosyal belediyecilik anlayışının Ataşehir’de bütün mahallerdeki hayatları eşitleyeceğini vurguladı. Basın mensuplarını şahit tutarak seçim boyunca ifade ettiği “Ataşehir’de herkesin yüzü gülecek” açıklamasını yineledi. 

Başkan Ali Coşkun’un ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinsle konuşma yaptı. Cinsle bütün belediye başkan adaylarına kefil olduğunu vurguladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizleri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Ankara’dan ayağımın tozuyla geldim. Ankara’nın sizlere selamını da getirdim. Başkanımızın sloganını çok beğendim. 'Ataşehir için daha iyisi değil, en iyisi.' Evet Ataşehir için en iyisi Ali Coşkun olacaktır. Bizler tüm adaylarımıza kefiliz. Adaylarımıza bilgi, gördü ve siyasi olarak kefil olduğumuz gibi ilçelerimizi en iyi şekilde yöneteceklerini biliyoruz. Seçimlere kadar hep birlikte kapı kapı dolaşacağız. İstanbul’da, tüm Türkiye’de en iyi sonucu almak için çalışacağız. 2028’de iktidar olmanın zeminini hazırlayacağız.” 


Davetlilerin arasında yer alan İYİ  Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı Başkan Ali Coşkun’un İYİ Parti dışında da oy oranının olduğunu ifade etti. Paçacı, “Ali Coşkun benim için çok özel bir kişiliktir. Ali Coşkun’u şöyle tarif edeyim: Aldığı görevi en iyi şekilde yapan, hedeflediği işi yapmak için çalışan, çok değerli bir arkadaşımız. Ben Ali Coşkun’un Ataşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu öğrendiğim zaman çok sevinmiştim. Çünkü Ali Coşkun’un İYİ Parti’nin dışında da bir oy potansiyeli var. İnşallah bu güç İYİ Parti'nin ve Ali Coşkun'un oyları bir araya geldiğinde Ataşehir yeni başkanına kavuşacaktır. Tabii hepimize düşen çok çalışmak. Kapı kapı dolaşmak gerekiyor. Partili arkadaşlarımıza çok iş düşüyor.” şeklinde konuştu.
Ataşehir’in yakından tanıdığı İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ise 22 yıllık yönetimi eleştirdiği konuşmasında eksi artı değerlendirmesi yaptı. Nimet Özdemir konuşmasında şunları kaydetti: “ Ataşehir’de coşkuyla çalışmıştık. Bizim kadınlarımız Türkiye’yi sallar. Bu ülkeyi 22 yıldır bir iktidar, 5 yıldır da İstanbul’u yöneten bir başkan var. Neyiniz arttı? Neyiniz eksildi? Hesabını iyi yapalım. Göçmenimiz arttı. Sığınmacımız arttı. Trafiği

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ADD Ataşehir Şubesi Kadınları ağırladıÖnceki Haber

ADD Ataşehir Şubesi Kadınları ağırladı

Onursal Adıgüzel Akyapı Derneğini ziyaret ettiSonraki Haber

Onursal Adıgüzel Akyapı Derneğini ziyare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar