© Gazete Ataşehir 2020

Ataşehir Eğitim Buluşmaları Projesi Gerçekleşti

Ataşehir Eğitim Buluşmaları Projesi Kapsamında İlk Etkinlik "Akran Zorbalığı ve Yansımaları" Konulu Panelle Gerçekleştirildi

Ataşehir İlçe Millli Eğitim Müdürlüğünce bu yıl ilki düzenlenen ve “Akran Zorbalığı ve Yansımaları” konulu panelle açılışı yapılan proje, eğitim camiası tarafından da büyük beğeni topladı.

İki oturum halinde düzenlenen panele onur konuğu ve ana konuşmacı olarak; Prof.Dr. Yankı YAZGAN’ın yanı sıra, panelist katılımcılar; Eğitim Danışmanı Nazan Fettahoğlu, Klinik Psikolog Dr. Öğ. Üyesi Özlem Özden Tunca, Klinik Psikolog Serkan Kahyaoğlu, Uzman Psikolojik Danışman Seçil Akaygün Cüntay katılarak konuşmalarını ve sunumlarını gerçekleştirdiler.

Akran Zorbalığının Ruh Sağlığı Üzerine Etkileri, Gençlik Ve Gücün Farklı Yüzleri, Sosyal Duygusal Öğrenme Temelinde Zorbalığı Yenmek  ve Eşitlik Perspektifinde Akran Zorbalığı ve Yansımaları konularının işlendiği ve ilgiyle izlenen panele, Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şükriye Güniz KÜÇÜKGÜZEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YILDIRIM, şube müdürleri, okul/kurum müdür ve müdür yardımcıları ile ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmenleri katılım sağladı.

Projenin koordinatörlüğünü yürüten ve ayn zamanda Ataşehir İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Esra ÖZGENÇ; “ Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Ataşehir Eğitim Buluşmaları Projesi, gündemi oluşturan ve toplum tarafından ilgi gören konuların ele alındığı , bununla birlikte çarpıcı konuklarıyla da renkli ve farklı bir proje olsun istedik. Bir yandan öğretirken, sıkmadan ve keyif alınan içeriklerle paydaşlarımızı buluşturmayı amaç edindik. Ataşehir Eğitim Buluşmaları Projesi bundan sonraki süreçte de birbirinden farklı konu ve konuklarıyla Ataşehir eğitim ailemize  değer katmaya devam edecek.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER